Geen producten (0)

Marktagenda 2019


 Geen marktdagen ingepland

 

BLOG: Sterre begint goed aan haar stage

BLOG: Sterre begint goed aan haar stage

Van januari 2019 tot juni 2019 loopt Sterre mee als grafisch stagiaire bij ons op kantoor. Zij gaat zich voornamelijk bezig houden met alles rondom de webshop en workshops. Haar eerste opdracht was dan ook om het uiterlijk van de webshop eens flink onder de loep te nemen. Dat heeft ze gedaan en daar kwamen een hoop creatieve ideeën uit. Jullie hebben ongetwijfeld wel gemerkt dat het uiterlijk van de webshop wat veranderd is. In de blog van deze week verteld Sterre hier graag meer over.


"Hi ik ben Sterre. Ik zit in het derde jaar van het grafisch lyceum in Rotterdam en voor het laatste jaar loop ik stage bij Carmen Huisman. De eerste opdracht waar ik mee mocht beginnen, was een inspiratie moodboard ontwerpen. Met dit moodboard ga ik drukwerk, social media posts en nog veel meer ontwerpen.  Dit moodboard uitte zich in een nieuwe huisstijl en een nieuwe, frisse huisstijlkleur.

Hoe ik begon? Het begon met een onderzoek van de stijl zoals die nu is. Zo heb ik op het kantoor rond gekeken, op de webstie: carmenhuisman.nl en op het instagramaccount: carmenhuisman.shop. Toen ik dit bekeken had, heb ik inspiratie gezocht voor mijn moodboard. Hier kwamen eigelijk allerlei soorten elementen in terug, kleuren voor 2019 en trends die we kunnen gebruiken. Ik heb ook gekeken naar producten uit de webshop en kleuren die de webshop nu al gebruikt. Tijdens het maken van een moodboard kwam de okergele kleur elke keer weer terug. Samen met Carmén besloten we dit de hoofdkleur te maken. Met deze nieuwe insteek, begon ik aan een tweede moodboard. Zo kwamen er ook prints en patronen bij en voor ik het wist had ik het begin van een nieuwe huisstijl neergezet. 

De komende periode is het mijn taak om alles van de webshop en workshops in een nieuw jasje te steken. Zo ben ik al bezig geweest met social media posts en bedankt kaarten. Hieronder zie je mijn moodboard, de webshop, social media en drukwerk. Lees je volgende week weer mee?

Groetjes Sterre

De komende periode zorgt Sterre elke week voor een creatieve blog, vlog of DIY. Volg ons creatieve avontuur via deze blog of via Instagram

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.